Can Ribot

Venda de la producció pròpia

Horta Can Ribot

La venda de producció pròpia permet la possibilitat de consumir productes segons els ritmes estacionals de l’agricultura. Una opció que no només és beneficiosa per a la salut sinó que contribueix a mantenir l’empresa familiar agrària i també repercuteix positivament a la preservació del paisatge local.

La pagesia és clau a la cadena alimentària

Els Mercats de Pagès són una manera fàcil de comprar directament i sense intermediaris el nostre producte fresc, de temporada i d’alta qualitat que es conrea a la nostra terra.
A Can Ribot el nostre sentit és anar a plaça per això ens interessa la varietat per poder oferir els millors productes frescos del camp a taula. ens podem trobar a diferents mercats setmanals del Baix Empordà: Sant Antoni de Calonge, Palamós i Palafrugell; ara bé també tenim venda directe a les nostres terres, on podeu visitar l’horta i veure com treballem per oferir els millors productes de temporada.

Quines verdures trobareu a Can Ribot:
dedicació molt exclusiva de varietats autòctones de tomàquets, patata, mongeta verda, ceba, col, bròquil, bleda, espinac, remolatxa, fonoll, all tendre, porros, coliflor, brócoli, api, naps, moniatos, carbassons, cogombre, pebrots, albergínia, carbassa, faves, pèsols, escarola, enciam, escarxofes. A l’hivern tenim temporada de calçots i ceba de figueres, amb distintiu de denominació d’origen.

A can ribot oferim moltes opcions

Productes que es poden trobar