Can Ribot

GAUDIU amb els 5 sentits

Cuidem la nostra terra

Dedicació molt exclusiva de varietats autòctones de tomàquets

can ribot - el celler de sant daniel

Som gent tradicional

però també seguim les necessitats de les persones i ens hem modernitzat amb hivernacles per avançar i allargar temporada de segons quins productes.

0 / 4

CAN RIBOT

Vivim, estimem i treballem producte fresc

Basat en un compromís inquebrantable amb aliments 100% frescos, d'origen ètic i de temporada.
Can Ribot és una casa de pagès tradicional amb un llarg camí generacional. Sempre ens hem dedicat a la terra, expandint amb noves varietats de productes, per tant tenim el privilegi de tenir una gran ventall d'aliments de temporada. Estem preparats per el conreu de verdures i fruites tan d'estiu com d'hivern. Ens agrada continuar amb la tradició d'anar als mercats setmanals i poder oferir als nostres clients els millors productes del camp a la taula, ens agrada empatitzar amb tots ells i que ens vinguin a veure al mas.

El Celler de Sant Daniel a Sant Antoni de Calonge
genracions-tradicio-canribot

Tradició i generacions

Dedicació molt exclusiva de varietats autòctones de tomates. Durant totes les generacions hem cuidat de la nostra terra i els procediments tradicionals, però també ens va arribar el moment d'haver-nos de modernitzar amb hivernacles per avançar i allargar temporada de segons quin producte.
Us volem destacar les nostres maduixes i préssecs. A l’hivern també tenim temporada de calçots i ceba de figueres, amb el seu distintiu oficial.

Us convidem a gaudir la cultura del vi

Una manera d’entendre el vi amb responsabilitat, però sense deixar de banda la diversió, la innovació i l’aposta per les noves tendències. Compromesos amb l’entorn per oferir un producte avantguardista. Respectar la terra per brindar una nova experiència.
Descobreix l’indret on s’elabora i madura el vi. Els espais que guarden els secrets de la producció vinícola obren les seves portes i ofereixen experiències singulars. Recorre els seus racons, admira la seva arquitectura i transporta’t en el temps. Deixa’t endur per la història i tasta la identitat pròpia de cada celler.

vinyes-canribot.jpg
enoturisme-canribot-calonge-costabrava.jpg

Enoturisme

La verema es realitza de forma manual, amb una sanitat impecable i recol·lectant cada raïm en el seu moment òptim per garantir l’excel·lència del resultat final.

Creiem en la traçabilitat 100% per a cada producte